domingo, 10 de julio de 2016

23 d'Abril de 2016 - Marga Martí - Violeta Martí - Iris Martí

Quantes vegades celebrem un aniversari, una victòria, un naixement, unes vacances, un aprovat...en fi, dies assenyalats al calendari.
Malauradament, quantes vegades ens oblidem de celebrar el que tenim a diari; el que en un principi no ens resulta excepcional, allò que considerem més bé monotonia.
I és que, quantes i tantes vegades oblidem valorar tots eixos moments que formen el nostre present i que poc a poc, construeixen el nostre futur.

Avui, és per a nosaltres una data assenyalada , 23 d'abril del 2016, que simbolitza la unió d'una historia que ha florit poc a poc .

Un dia significatiu , el dia de Sant Jordi. El sant d'un dels protagonistes d'aquesta història, per la qual, avui ens reunim. Celebrem el Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l'amor. Els dos substantius que per a nosaltres millor us representen, alhora que, també representen la professió que compartiu, ser mestres. Però, si hem de dir alguna afició que us uneix, sense cap dubte, és la música; l'art que recerca la bellesa formal i l'expressió d'emocions... eixe art que ha permès que des de ben petits les vostres vides es creuaren.

En aquell precís moment, les dues línies rectes paral·leles de les vostres vides es creuaren per primera vegada. Dues línies que durant el seu recorregut han tingut moments d’esplendor i de feblesa, però, que finalment han decidit ser secants per poder compartir l'amor que ens brinda la vida. Línies, que cada vegada s'apropen més buscant objectius comuns. Objectius de present i de futur, que amb dedicació i constància aneu aconseguint. I no sabeu quant ens alegra.

Expressar en aquestes línies la felicitat que sentim és impossible. Alhora, també sentim l'enyorança de no tenir amb nosaltres en un dia tan especial al nostre pare, qui segur estaria molt orgullós de vosaltres. En especial de la seua filla major, qui demostra dia a dia que amb bondat i amor tot es pot aconseguir.

Rosa Mari, Com oblidar tot el que ens has ensenyat, has sigut i segueixes sent un dels nostres referents, una germana a la que admirem en tots els aspectes. Quan tanquem els ulls, encara podem viatjar a alguns moments de la nostra infància en que ens adintraves en l'era pop a través d'algunes cançons, o quan ens deixaves sentir-nos perruqueres professionals experimentant amb la celebrity dels “Pleasant Dreams”.
Moments inoblidables en la nostra memòria.

Però avui es un dia de mirar al futur, i ens  agradaria desitjar-vos un camí ple de felicitat i amor, que conteu amb la sort de cara per a que els vostres desitjos i esperances siguen certes. Perquè el demà pot donar-vos la més gran de les alegries però, com ve dèiem, tot comença amb l'avui.

Aquest dia, és el començament d'un llarg viatge, que anireu redactant al vostre llibre, i esperem que aquesta primera pàgina ja comence per ser excepcional. Entre tots, intentarem fer el possible perquè així siga.

Que sigau molt feliços.

Us estimem.



No hay comentarios:

Publicar un comentario